21.05.2009 г., 7:55 ч.

Луда нощ 

  Поезия » Любовна
608 0 1

Луда нощ е...

Докосваме се с теб

без дъх и онемели...

Сърцата ни забързано туптят.

Във треска двамата сме

жадни, полудели...

И в огнен танц телата се въртят.

Ръцете ни се търсят,

от страст сме запленени...

Очите ни от щастие блестят.

Телата се прегръщат

за ласки закопнели...

Фонтани нежност и любов струят.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??