21 may 2009, 7:55

Луда нощ 

  Poesía » De amor
607 0 1

Луда нощ е...

Докосваме се с теб

без дъх и онемели...

Сърцата ни забързано туптят.

Във треска двамата сме

жадни, полудели...

И в огнен танц телата се въртят.

Ръцете ни се търсят,

от страст сме запленени...

Очите ни от щастие блестят.

Телата се прегръщат

за ласки закопнели...

Фонтани нежност и любов струят.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??