4 авг. 2011 г., 06:55

Любовно сътресение 

  Поэзия » Любовная
544 0 1

Любовно сътресение

 

Остави по кожата ми следа от целувки, 

не спирай с пламенните си милувки, 

ти си моето неукротимо вълнение, 

силно любовно сътресение, 

искам пълноценно да те изживея, 

пред чара ти да онемея, 

мислейки за теб, пречиствам се, 

от всичко повърхностно отричам се!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??