4 ago 2011, 6:55

Любовно сътресение 

  Poesía » De amor
543 0 1

Любовно сътресение

 

Остави по кожата ми следа от целувки, 

не спирай с пламенните си милувки, 

ти си моето неукротимо вълнение, 

силно любовно сътресение, 

искам пълноценно да те изживея, 

пред чара ти да онемея, 

мислейки за теб, пречиствам се, 

от всичко повърхностно отричам се!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??