4.08.2011 г., 6:55 ч.

Любовно сътресение 

  Поезия » Любовна
545 0 1

Любовно сътресение

 

Остави по кожата ми следа от целувки, 

не спирай с пламенните си милувки, 

ти си моето неукротимо вълнение, 

силно любовно сътресение, 

искам пълноценно да те изживея, 

пред чара ти да онемея, 

мислейки за теб, пречиствам се, 

от всичко повърхностно отричам се!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??