16 февр. 2010 г., 10:07

Моето бижу 

  Поэзия » Любовная
643 0 1

Най-прекрасното бижу на света.

Вкусни устни, на меда взели сладостта.

Тялото взело всичката страст на света.

Всичко най-красиво взела от земята.

Моето бижу си ти сега и до края на века.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??