16.02.2010 г., 10:07 ч.

Моето бижу 

  Поезия » Любовна
645 0 1

Най-прекрасното бижу на света.

Вкусни устни, на меда взели сладостта.

Тялото взело всичката страст на света.

Всичко най-красиво взела от земята.

Моето бижу си ти сега и до края на века.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??