16 feb 2010, 10:07

Моето бижу 

  Poesía » De amor
646 0 1

Най-прекрасното бижу на света.

Вкусни устни, на меда взели сладостта.

Тялото взело всичката страст на света.

Всичко най-красиво взела от земята.

Моето бижу си ти сега и до края на века.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??