21 дек. 2013 г., 18:23

Моето пролетно момче 

  Поэзия » Любовная
370 0 2

Заваля като дъжд,
по априлски превърна се в сняг,
после в кротка мъгла
взе със себе си целия студ
и го сгъна на тъмно,

сутринта ме разлисти
със усмивка,
с погалване с длан;
с птича песен
приветствие
ми написа
по жиците.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??