21 dic 2013, 18:23

Моето пролетно момче 

  Poesía » De amor
369 0 2

Заваля като дъжд,
по априлски превърна се в сняг,
после в кротка мъгла
взе със себе си целия студ
и го сгъна на тъмно,

сутринта ме разлисти
със усмивка,
с погалване с длан;
с птича песен
приветствие
ми написа
по жиците.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??