Моят сън
Вечер щом луната яви се
и само мракът остане в нощта,
аз мечтая, аз започвам да копнея.
Щом застигне ме сънят дълбок,
щастието ми се усмихва както
аз в съня.
Щом усетя мириса ти нов,
сякаш дишам и живея, но
това е само сън, само миг
от спомените наши.
© Миглена Маринова Все права защищены