29 sept 2010, 12:54

Моят сън 

  Poesía » De amor
626 0 0

                    Моят сън

 

Вечер щом луната яви се

и  само мракът остане в нощта,

аз мечтая, аз започвам да копнея.

 

Щом застигне ме сънят дълбок,

щастието ми се усмихва както

аз в съня.

 

Щом усетя мириса ти нов,

сякаш дишам и живея, но

това е само сън, само миг

от спомените наши.

© Миглена Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??