29.09.2010 г., 12:54 ч.

Моят сън 

  Поезия » Любовна
627 0 0

                    Моят сън

 

Вечер щом луната яви се

и  само мракът остане в нощта,

аз мечтая, аз започвам да копнея.

 

Щом застигне ме сънят дълбок,

щастието ми се усмихва както

аз в съня.

 

Щом усетя мириса ти нов,

сякаш дишам и живея, но

това е само сън, само миг

от спомените наши.

© Миглена Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??