4 мар. 2016 г., 19:59  

Мрак 

  Поэзия » Философская
412 0 0

Едва сияй луната -

облаци нея скриват.

Мен обзема ме тъгата,

че и най-добрите си отиват.

 

И последний лъч се скрива,

вехне тихо ален мак

и тялото ми заспива,

отнесено от черен мрак.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??