Желания неопитомени
оградата прескачат
на страха.
Гонят се мигове
с мечти ранени
и падат като есенни листа.
Прекършените клони
на тъгата
все още се целуват с радостта.
Със меки лапички
измива се вината
и мърка в шепите на съвестта...
© Веселка Стойнева Все права защищены