27 мая 2007 г., 19:34

Мъртва душа 

  Поэзия
915 0 0
Душата ми във мрака ще се губи,
ще се моли пак да е със теб,
но от мъртвите не ще възкръсне,
не ще да бъде пак до теб!
Ще моля и дявол, и ангел, и Бог,
ще моля да възкръсна от моя гроб.
Да си върна отново живота,
да намеря своята любов.
Но уви, не се получи,
мъртва съм,
за мене няма втори шанс,
не ще поискам друго нищо,
освен да бъда пак до теб!!!

© ГрАфИнЯ ДрАкУлА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??