27 may 2007, 19:34

Мъртва душа 

  Poesía
917 0 0
Душата ми във мрака ще се губи,
ще се моли пак да е със теб,
но от мъртвите не ще възкръсне,
не ще да бъде пак до теб!
Ще моля и дявол, и ангел, и Бог,
ще моля да възкръсна от моя гроб.
Да си върна отново живота,
да намеря своята любов.
Но уви, не се получи,
мъртва съм,
за мене няма втори шанс,
не ще поискам друго нищо,
освен да бъда пак до теб!!!

© ГрАфИнЯ ДрАкУлА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??