27.05.2007 г., 19:34 ч.

Мъртва душа 

  Поезия
916 0 0
Душата ми във мрака ще се губи,
ще се моли пак да е със теб,
но от мъртвите не ще възкръсне,
не ще да бъде пак до теб!
Ще моля и дявол, и ангел, и Бог,
ще моля да възкръсна от моя гроб.
Да си върна отново живота,
да намеря своята любов.
Но уви, не се получи,
мъртва съм,
за мене няма втори шанс,
не ще поискам друго нищо,
освен да бъда пак до теб!!!

© ГрАфИнЯ ДрАкУлА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??