14 февр. 2018 г., 08:20

На Б. 

  Поэзия » Любовная
494 8 18

Когато те видях пред мен
в онази хладна нощ -
добър като познат рефрен,
магичен като вожд,

усмихнат като стар мъдрец,
обичащ като син -
приши в сърцето ми конец 
за мен да си един.

 

Пое ме в своите ръце -
могъщи като страст,
отворени като сърце,
и топли като паст.

Стопих се като късен сняг,
повярвах като пале.
И днес, след много зими, пак
аз всичко съм ти дала.

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??