27 мая 2012 г., 17:22

На един неочакван албатрос 

  Поэзия » Другая
393 0 1

 Волна птицо,
 откъде ми изрови мечтите
 и накъде ги понесе
 във якия клюн
 (сякаш щъркел,
 понесъл човешките бебета)?
 И от кой ураган,
 изпод ясно небе,
 се изви в плавни кръгове
 да ме вземеш и мен?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??