27 may 2012, 17:22

На един неочакван албатрос 

  Poesía » Otra
394 0 1

 Волна птицо,
 откъде ми изрови мечтите
 и накъде ги понесе
 във якия клюн
 (сякаш щъркел,
 понесъл човешките бебета)?
 И от кой ураган,
 изпод ясно небе,
 се изви в плавни кръгове
 да ме вземеш и мен?

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??