27.05.2012 г., 17:22 ч.

На един неочакван албатрос 

  Поезия » Друга
401 0 1

 Волна птицо,
 откъде ми изрови мечтите
 и накъде ги понесе
 във якия клюн
 (сякаш щъркел,
 понесъл човешките бебета)?
 И от кой ураган,
 изпод ясно небе,
 се изви в плавни кръгове
 да ме вземеш и мен?

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??