Греят нощем в небето безброй звезди.
Както в морето плуват безбройни риби.
Така греят в сърцето ми и твоите очи.
Като две звезди в нощното небе.
Като рибка, плуваща в огромното море.
Така ме гледат - най-красивите очи.
Щом погледнат ме, в мен нахлуват
най-красивите мечти.
© Драгомир Костадинов Все права защищены