20 abr 2010, 9:03

Най-красивите очи 

  Poesía » De amor
1486 0 3

Греят нощем в небето безброй звезди.

Както в морето плуват безбройни риби.

Така греят в сърцето ми и твоите очи.

Като две звезди в нощното небе.

Като рибка, плуваща в огромното море.

Така ме гледат - най-красивите очи.

Щом погледнат ме, в мен нахлуват

най-красивите мечти.                                                                                                       

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??