20.04.2010 г., 9:03 ч.

Най-красивите очи 

  Поезия » Любовна
1485 0 3

Греят нощем в небето безброй звезди.

Както в морето плуват безбройни риби.

Така греят в сърцето ми и твоите очи.

Като две звезди в нощното небе.

Като рибка, плуваща в огромното море.

Така ме гледат - най-красивите очи.

Щом погледнат ме, в мен нахлуват

най-красивите мечти.                                                                                                       

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??