21 янв. 2012 г., 13:09

не искам те, тъга 

  Поэзия
690 0 0

Тъгата нека ме подмине.
Не давам да се спира пред прага ми.
И нека радост песен да подеме,
да стане леко на душа ми.
Като с криле да литна нависоко,
да станат точки дребни всички грижи.
И от небето ясничко да виждам
плана Му съвършен на Бога!

© Пет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??