21 ene 2012, 13:09

не искам те, тъга 

  Poesía
688 0 0

Тъгата нека ме подмине.
Не давам да се спира пред прага ми.
И нека радост песен да подеме,
да стане леко на душа ми.
Като с криле да литна нависоко,
да станат точки дребни всички грижи.
И от небето ясничко да виждам
плана Му съвършен на Бога!

© Пет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??