21.01.2012 г., 13:09 ч.

не искам те, тъга 

  Поезия
689 0 0

Тъгата нека ме подмине.
Не давам да се спира пред прага ми.
И нека радост песен да подеме,
да стане леко на душа ми.
Като с криле да литна нависоко,
да станат точки дребни всички грижи.
И от небето ясничко да виждам
плана Му съвършен на Бога!

© Пет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??