7 мая 2014 г., 20:07

Невидима любов 

  Поэзия » Любовная
754 1 9

Животът ни – надрусан кочияш,
в каретата на времето ни вози.
Целуваме се... Бог е много ларж -
душите ни греховни не тревожи...

Жужи край нас човешки кошер цял,
събира си меда от суетата...
Да бъда Малък принц съм си мечтал,
Алиса ти бъди... със чудесата.

Да се смалим до обичта си приказна,
невидими ще бъдем за очите.
Светът край нас не може да е истина...
щом важното остава нейде скрито.

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??