7 may 2014, 20:07

Невидима любов 

  Poesía » De amor
753 1 9

Животът ни – надрусан кочияш,
в каретата на времето ни вози.
Целуваме се... Бог е много ларж -
душите ни греховни не тревожи...

Жужи край нас човешки кошер цял,
събира си меда от суетата...
Да бъда Малък принц съм си мечтал,
Алиса ти бъди... със чудесата.

Да се смалим до обичта си приказна,
невидими ще бъдем за очите.
Светът край нас не може да е истина...
щом важното остава нейде скрито.

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??