Намирах се във някакъв тунел,
със зъбите си късах тъмнината.
Препъвах се в невидимия паралел
между реалността и суетата.
Докосвах тишината със очи,
а тя болеше в скритите ми рани.
Изплиташе сърцето ми лъчи,
но те се стапяха във ледните ми длани.
Потъвах бавно в бездни от мечти,
желанията тичаха след мен.
Зарових се в сърцето си и чух сълзи
да пеят песни за отминал ден.
Изгубих се във своята душа
невярваща,че все така е жива
пулсиращата, угнетената лъжа
и път към мен самата ми разкрива.
© Ирена Иванова Все права защищены
Поздравления, Рени!!!