4 февр. 2012 г., 00:35

Носталгично за снежинките 

  Поэзия » Другая
556 0 4

 

Най-петъчно вали. Отново.

Снежинките са балерини,

а театърът им – мократа земя.

Треперят. Длани-снегорини

ги трият от човешките лица.

Стопява ги най-нежен дъх,

събува посребрените им стъпала,

умират, ах, умират по косите ми

на облака красивите деца...

© Джулиана Кашон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??