4.02.2012 г., 0:35 ч.

Носталгично за снежинките 

  Поезия » Друга
555 0 4

 

Най-петъчно вали. Отново.

Снежинките са балерини,

а театърът им – мократа земя.

Треперят. Длани-снегорини

ги трият от човешките лица.

Стопява ги най-нежен дъх,

събува посребрените им стъпала,

умират, ах, умират по косите ми

на облака красивите деца...

© Джулиана Кашон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??