Инфлацията кинтите опука.
А Новата Година пак е тука...
Бюджетът яко се пропука.
А Новата година пак е тука...
Парламентът сгази лука.
А Новата Година пак е тука...
Сеир ще има, ала не и скука.
А Новата Година пак е тука...
Не вярвам, че ще имаме сполука.
А Новата Година пак е тука...
Ще сме си с увисналата джука.
А Новата Година пак е тука...
Затуй,ще кажа ви поука.
А Новата Година пак е тука...
Трябва да изхвърлиме боклука!
А Новата Година пак е тука...
© Георги Янков Все права защищены