10 июн. 2010 г., 15:07

Новият клоун 

  Поэзия » Другая
552 0 0

С усмихнато лице,

но с разбито сърце,

е тъжният клоун,

безименно наречен.

 

С почернена душа,

скрита от света,

показваща сега

своята голяма тъга.

 

С изтъркан грим

от солени сълзи,

равеселява хората

със свойте мечти.

© Джимбо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??