10.06.2010 г., 15:07 ч.

Новият клоун 

  Поезия » Друга
551 0 0

С усмихнато лице,

но с разбито сърце,

е тъжният клоун,

безименно наречен.

 

С почернена душа,

скрита от света,

показваща сега

своята голяма тъга.

 

С изтъркан грим

от солени сълзи,

равеселява хората

със свойте мечти.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??