С усмихнато лице,
но с разбито сърце,
е тъжният клоун,
безименно наречен.
С почернена душа,
скрита от света,
показваща сега
своята голяма тъга.
С изтъркан грим
от солени сълзи,
равеселява хората
със свойте мечти.
© Джимбо Todos los derechos reservados