14 окт. 2008 г., 20:03

Обичам 

  Поэзия » Любовная
924 0 2
Обичм да виждам очите ти,
обичам да си щастлив,
обичам да си сам,
когато сме заедно.

Обичам да ме прегръщаш,
обичам да ме целуваш,
да усещам устните ти,
да ме докосваш със
силните си ръце.

Обичам те,
искам времето да спира,
когато сме заедно.

© Кристина Дафинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??