14 oct 2008, 20:03

Обичам 

  Poesía » De amor
923 0 2
Обичм да виждам очите ти,
обичам да си щастлив,
обичам да си сам,
когато сме заедно.

Обичам да ме прегръщаш,
обичам да ме целуваш,
да усещам устните ти,
да ме докосваш със
силните си ръце.

Обичам те,
искам времето да спира,
когато сме заедно.

© Кристина Дафинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??