14.10.2008 г., 20:03 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
921 0 2
Обичм да виждам очите ти,
обичам да си щастлив,
обичам да си сам,
когато сме заедно.

Обичам да ме прегръщаш,
обичам да ме целуваш,
да усещам устните ти,
да ме докосваш със
силните си ръце.

Обичам те,
искам времето да спира,
когато сме заедно.

© Кристина Дафинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??