Обичам те - накратко ще го кажа -
ти си моя сбъдната мечта!
Липсваш ми щом вдишвам въздух,
а не си до мен -
ти си много повече от слънцето в моя ден!
Обичам те - за теб живея и горя,
за теб само се боря и творя!
Обичам те - друго неизказано няма -
другото е съдба...!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены