5.10.2013 г., 19:39 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
718 0 0

Обичам те - накратко ще го кажа -

ти си моя сбъдната мечта!

Липсваш ми щом вдишвам въздух,

а не си до мен -

ти си много повече от слънцето в моя ден!

 

Обичам те - за теб живея и горя,

за теб само се боря и творя!

Обичам те - друго неизказано няма -

другото е съдба...!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??