5 oct 2013, 19:39

Обичам те 

  Poesía » De amor
715 0 0

Обичам те - накратко ще го кажа -

ти си моя сбъдната мечта!

Липсваш ми щом вдишвам въздух,

а не си до мен -

ти си много повече от слънцето в моя ден!

 

Обичам те - за теб живея и горя,

за теб само се боря и творя!

Обичам те - друго неизказано няма -

другото е съдба...!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??