22 июл. 2011 г., 18:39

Объркване 

  Поэзия » Любовная
492 0 0

Объркване

 

Лъжа ли е,

съдба ли е всичко между нас?

И двамата сте различни,

но очарователни и романтични,

с кого да бъда, аз не знам,

на кого да се отдам?!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??