22.07.2011 г., 18:39 ч.

Объркване 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Объркване

 

Лъжа ли е,

съдба ли е всичко между нас?

И двамата сте различни,

но очарователни и романтични,

с кого да бъда, аз не знам,

на кого да се отдам?!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??