22 jul 2011, 18:39

Объркване 

  Poesía » De amor
491 0 0

Объркване

 

Лъжа ли е,

съдба ли е всичко между нас?

И двамата сте различни,

но очарователни и романтични,

с кого да бъда, аз не знам,

на кого да се отдам?!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??