25 дек. 2015 г., 18:44

омръзват прашните пътища 

  Поэзия » Любовная
350 0 0

Омръзват прашните пътища,

по които всеки ми казва,

че току-що си заминал

и че напразно те търся.

 

Дотягат случайните покриви,

под които търся почивка,

но намирам огорчението,

което неотлъчно ме следва.

 

И мисля си – защо не съм буболечка,

пътят ми през гори да минава,

къщичка да са ми цветята,

и да съм щастлива самичка !

 

© Юлия Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??