Жужене, празни приказки без край,
упорито лутам се между Ад и Рай.
И в шума на поредния еднообразен ден
духът ми от прозрение бе озарен...
"Видях те!" Не бях те усещала с дни...
Осъзнаване!... Шшшт, пъзелът се подреди!
Сърцето ми пропусна... едно-едничко "Туп"
и мигът отлитна, заменен от друг.
Нищо, знам... нещата случват се, нали?
Ти пак доста време изтърпя!
Блгодаря ти, че по пътя ми ме придружи.
Душата ми не бе сама,
с твоята са като една...
Животът ще ме среща с други, по-добри.
Случки. Мисли. Хора. Съдби. Творци.
Осъзнаване!... Добре. Ще ги понеса.
Но все така - “без теб - сама”
Животът ще те среща с други, по-добри.
Случки. Мисли. Хора. Съдби. Творци.
Но знай, там, "на края на света"
ще си те чака моята половинка от нашата душа.
© Нели Все права защищены