17 сент. 2013 г., 23:25

Поредности 

  Поэзия » Другая
1002 0 3

Поредности

 

Няма да е последната ми крепост.

Де да беше последната ми лудост!

Няма да е последния ми опит

да продължа.

Няма да е последната възможност

да се задържа.

В условията на поредности

по-лесно се живее със условности

и по-трудно се изпада в крайности.

© Мирослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??