17.09.2013 г., 23:25 ч.

Поредности 

  Поезия » Друга
1003 0 3

Поредности

 

Няма да е последната ми крепост.

Де да беше последната ми лудост!

Няма да е последния ми опит

да продължа.

Няма да е последната възможност

да се задържа.

В условията на поредности

по-лесно се живее със условности

и по-трудно се изпада в крайности.

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??